Инсталиране и преинсталация фина настройка на операционна система Windows (Уиндоус). Достъпни цени. Инсталация на чисто нов, неизползван, реновиран или съществуващ настолен, десктоп компютър, лаптоп и нетбук, Apple MacBook pro, MacBook air, Imac, Mac mini – Windows, Apple Mac OS Hi Sierra, El Capitan, Mojave, Catalina, Big Sur, Linux. Достъпни цени качество и бързина. Получавате комптъра си на същият ден. Инсталация може да Ви се наложи и ако  сте си закупили чисто нов  компютър, на който няма инсталирана операционна система или има, но тя не е тази която желаете. Гарантирано ниски цени и висококачество на услугата.

Защо се налага инсталация или преинсталация?

1- Инсталация може да Ви се наложи и ако  сте си закупили чисто нов  компютър, на който няма инсталирана операционна система или има, но тя не е тази която желаете.

1.1 Инсталация след подмяната на стар HDD с нов SSD диск.

2- Повредена операционна система на компютъра, в следствие на заразяване с вируси или повреда в хардуера, дефектирал твърд диск, RAM  памет, токов удар, падане на компютъра се налага преинсталиране на Windows -а.

3- Все по-често в практиката се случва клиенти с  компютри с хардуер от преди 6-7-8-9-10+ години да бъдат „подтикнати“ да ъпгреднат своята OS до най-новата актуална версия Windows 10 или Mac OS  Mojave, Catalina. За съжаление за нормалната работа с последните версии на операционните системи се налага или ъпгрейд на хардуера с SSD, добавяне на повече RAM в краен случай подмяна на CPU или връщане на доказана най-добра операционна система за по-стари компютри. Това са Windows 7, 10 sp3 и Apple Mac OS El-Capitan, Mojave 10.12 , Catalina за МAC компютри.

4- За съжаление дори най-съвършената операционна система рано или късно спира да работи достатъчно бързо и коректно. Поради постоянни ъпгрейди, рестарти, инсталация и денинсталация на драйвери и програми, спам, зловреден софтуер и много други фактори. Ситуацията е много подобна на тази с моторното масло на един автомобил. Рано или късно маслото задължително е нужно да бъде сменено за да се поддържа техническата изправнос на автомобила.

Инсталиране и преинсталиране/преинсталация на Windows (Уиндоус) в София или Apple Mac iOS на място, в дома, вкъщи, в офиса. Експресни поръчки в събота и неделя или почивен ден. Ниски цени и гарантирано качество.

*За Windows 7, 10,11 OS инсталация се извършва при предостяване от клиента на лиценз или след закупуване на  на лицензионен ключ.